top of page

Monogràfic d'Excursionisme Hivernal.

Gaudeix de les raquetes de neu amb seguretat.

50€

2
dies

Pas Ferm Arctic Mountains te'm preparat un Monogràfic d'Excursionisme Hivernal per aprendre a gaudir amb seguretat de la muntanya, l'hivern i la neu.

 

Aquest monogràfic, pretén dotar a l’alumne d’uns coneixements i capacitats bàsiques que li permetin iniciar-se en activitats d’excursionisme en terrenys nevats tipus nòrdic sense esquís.

CONTINGUTS:

- Material i equip: Conèixer el material i equip propi de l’excursionisme hivernal, així com la seva correcta utilització i manteniment.

- Tècniques de progressió: Conèixer la metodologia de desplaçaments, i optimització d’ús dels mitjans propis de l’excursionisme hivernal.

- Orientació i interpretació de mapes en condicions hivernals: Aprendre a interpretar la cartografia tenint en compte la inexistència de camins soterrats per la neu, i interpretar traces existents o itineraris ideals d’obertura de traces.

- Seguretat a la muntanya hivernal: Conèixer els perills afegits al medi natural nevat, i la manera d’identificar-los, així com la prevenció dels mateixos.

 

- Planificació i logística: Confecció d’itineraris segurs e interpretació de les prediccions meteorològiques i de riscos d’allaus.

 

*L’equip docent està format per membres de l’ECAM / Escola Catalana d’Alta Muntanya /  i disposen d'acreditació internacional UIMLA.

 

PLANIFICACIÓ

Dissabte 20 i diumenge 21 (Desembre 2019) 

Sortida de cap de setmana per realitzar el monogràfic. Pernocta en un refugi de muntanya. Lloc a determinar depenent de les condicions. Pirineu català o Andorra.

INFORMACIÓ

Pas Ferm Arctic Mountains

Hivern 2023
 

Passar un cap de setmana a la muntanya fent allò que més t'agrada.

Conèixer gent i alhora aprendre com preparar una ruta d'excursionisme hivernal.

Buscar el límit d'ús de les raquetes de neu.

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
bottom of page