top of page

Avís Legal

L'usuari és coneixedor de la importància de llegir atentament aquestes advertències. L'ús d'aquesta web implica l'acceptació completa dels termes i condicions presents en aquest avís legal.

Responsabilitat

- PAS FERM / Arctic Mountains no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació mostrada a les pàgines d'Internet de www.pasferm.cat o www.arcticmountains.com

PAS FERM / Arctic Mountains rebutja qualsevol responsabilitat que derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines i es reserva el dret d'actualitzar, eliminar-los, i de limitar o impedir l'accés quan ho consideri convenient.

- PAS FERM / Arctic Mountains no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

Enllaços

- PAS FERM / Arctic Mountains no es fa responsable de la informació que es mostra en pàgines web alienes connectades directament o indirectament per enllaços amb les pàgines de PAS FERM / Arctic Mountains. La presència d'enllaços a les pàgines web de PAS FERM / Arctic Mountains té la finalitat merament informativa i no suposa en cap cas invitació o recomanació d'aquests enllaços.

Propietat

- Aquesta pàgina web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, dissenys, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de PAS FERM / Arctic Mountains o de tercers que li hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts.

- Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o transmetre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb l'autorització expressa i per escrit de PAS FERM / Arctic Mountains. La informació que es facilita en aquesta pàgina no pot ser objecte per part dels usuaris de venda o cessió, sota cap concepte, inclusivament la gratuïta.

- L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense realitzar activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals.

- PAS FERM / Arctic Mountains no  disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s'advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

- PAS FERM / Arctic Mountains es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

bottom of page