PAS FERM / Guiatge i formació

January 23, 2018

PAS FERM / Guiatge i formació va néixer amb la il·lusió de compartir la nostra passió per la muntanya amb tota aquella gent que té els mateixos anhels i esperit muntanyenc.

 

La nostra principal activitat és organitzar i guiar sortides, viatges i expedicions per zones muntanyoses d’Europa i per zones àrtiques. Així doncs, el nostre camp de treball va des dels Pirineus a Groenlàndia, passant per Sierra Nevada, Alps o Escandinàvia.

 

També realitzem formació en qualsevol aspecte relacionat amb la muntanya, ja sigui orientació, seguretat, tècnica de progressió, etc. Així mateix oferim assessorament a esportistes i entitats en aquests camps i en tot allò referit a l’equipament i al material necessari per dur a terme des d’una excursió a una expedició.

 

Personalitzem i adaptem qualsevol tipus d’activitat ajustant-la a les necessitats o requeriments de qui vol una experiència més individualitzada.

 

Ens agrada treballar amb grups reduïts. El contacte humà i el conèixer amb qui estàs compartint una aventura és molt important per nosaltres.

 

Sentim un gran respecte pels pobles nadius d’allà on viatgem. És per això que sempre que podem intentem interactuar amb ells, ja sigui convivint-hi o utilitzant els seus serveis. Els Nenets a Iamàlia, els Sami a la Lapònia o els Inuits a Groenlàndia, en són uns exemples.

 

Per nosaltres, PAS FERM / Guiatge i formació, és un somni fet realitat.

 

David Boix.

Responsable de PAS FERM / Guiatge i formació.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas